Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KLC Yapı’dan Kuğu Gölü Villaları

Düzenleyen:
KLC Yapı’dan Kuğu Gölü Villaları

EMLAK Haberleri

Başkent’te kent merkezinden uzaklaşmadan doğa ile içiçe sakin yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği Gölbaşı ilçesi, Mogan gölündeki temizleme ve çevresindeki peyzaj alanlarıyla her geçen yıl daha fazla ilgi çekiyor.

Gölbaşı’ndaki nitelikli nüfus artışında, ilçenin lokasyonu, eğitim kurumlarına yakınlığı, zengin doğası, doğal göle sahip olması gibi pozitif ayrıcalıkların yanında; gelişen belediye hizmetleri önemli rol oynuyor. Mogan gölü temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentten uzaklaşmadan doğa ile içiçe yaşamak isteyenlerin daha fazla Gölbaşı’na yönelmeleri bekleniyor. Mogan Parkı’na yürüme mesafesinde olan ve tamamı göl manzaralı 35 müstakil villadan oluşan Kuğu Gölü Villaları, bu çalışmaların değer kattığı projeler arasında. KLC Yapı’nın inşa ettiği Kuğu Gölü Villları’nın 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...