Başbakan Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATV ve A Haber ortak yayınında bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber-ATV ortak yayınında, "Başbakan ile Gündem Özel" programında soruları cevapladı.

Başbakan Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili bir soruya şu karşılığı verdi:

"İsterseniz bu işi hiç sıkıştırmayalım. Bunu daha önce de söyledim. Şu seçimler bir defa atlatılsın, seçimler atlatıldıktan sonra bunu Genelkurmay Başkanımızla, Milli Savunma Bakanımızla birlikte bir değerlendirmesini yaparız. Atılması gereken adım varsa da bu vesileyle inşallah atarız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Biz, buralardan gelecek parayı veyahut da buralardan özellikle bu bedelliyi bekleyen kardeşlerimizin o bildiğim sıkıntılarını aşması noktasında her türlü kolaylığı gösterme noktasında adımı atarız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Burada tabii Genelkurmay'ın yaklaşımı bizler için önem arzediyor. Bu bilgileri kendilerinden aldıktan sonra değerlendirmemizi inşallah yaparız."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...