Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

/ Kaynak: İHA
Afyonkarahisar'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde öğrencileri taşıyan midibüsle otomobilin çarpıştığı kazada, ilk belirlemelere göre çok sayıda ölü ve yaralı var.

Edinilen bilgiye göre Isparta'nın Yalvaç ilçesinden alınan öğrencileri Eskişehir'e götüren midibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü Karamık beldesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı bir otomobille çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, gelen ilk bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

SüleymanDemirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada, 8 öğrenci öldü, 20 öğrenci de yaralandı. Eskişehir'e gezi amacıyla giden üniversite öğrencilerini taşıyan 2 otobüsten 32 YV 436 plakalı olanı, Çay'ın Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle yoldan çıkarak 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre 8 öğrenci öldü, 20 öğrenci de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...