Erdoğan Cezayir'den sonra Ekvator Ginesi'nde

Erdoğan Cezayir'den sonra Ekvator Ginesi'nde

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir'in ardından Afrika turu kapsamında Ekvator Ginesi'ne geçerek temaslarını sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turu kapsamında Cezayir'in ardından Ekvator Ginesi'ne geçti. Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak Ekvator Ginesi'nin başkenti Malabo'ya indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, havalimanında Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo ve eşi karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı bir Türk firmasınca inşa edilen Sipopo alışveriş merkezi şantiyesini ziyaret etti. İki lider, evsahipliklerinde düzenlenen 2. Türkiye - Afrika ortaklık zirvesi katılımcılarına resmi akşam yemeği verecek.
Erdoğan'a Ekvator Ginesi ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, nbsp; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da eşlik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...