Ankara'da Papa alarmı!

/ Kaynak: İHA
Ankara'da Papa alarmı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Papa ziyareti öncesi Ankara polisi yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Papa Francesco'nun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye yapacağı ziyaret öncesi Ankara polisi yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Papa Francesco'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya yapacağı ziyarette, ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret edecek. Papa'nın Esenboğa Havalanı'ndan şehir merkezine gelişi sırasında güvenlik için alternatif güzergahlar belirlendi. Anıtkabir'i ziyaretinin ardından Papa Francesco, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçecek. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın toplantısı düzenleyecek olan Papa'nın daha sonra ki ziyaret yeri Diyanet İşleri Başkanlığı olacak.
2 BİN 700 POLİS GÖREVLENDİRİLDİ
Papa'nın; geceyi Çankaya'daki Vatikan Büyükelçiliği'nde geçirmesinin ardından sabah saatlerinde İstanbul'a geçmesi bekleniyor.
Ziyaret nedeniyle Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara 8. Sulh Ceza Mahkemesi'nden bir arama kararı çıkardı. Karar ile polis ekipleri üst, araç araması yapabilecek. 2 bin 700 polisin görev yapacağı ziyaret süresince bir polis helikopteri de havadan denetim yapacak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...