Mehmet Ali Ağca: Papa istese de görüşmem!

Mehmet Ali Ağca: Papa istese de görüşmem!

GÜNDEM Haberleri

Papa Francesco ile görüşmek için randevu talebinde bulunan Mehmet Ali Ağca, şimdi de, "Papa davet etse bile görüşmem" dedi.

1981 yılında Papa 2. Jean Paul'e bir suikast girişiminde bulunan Ağca, ziyaret ile ilgili Grand Cevahir Hotel'de basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında sık sık Papa'yı eleştiren Ağca, "Papa'nın, Vatikan'ın şovlarına aldırış etmeyin. Papa basit bir adam ve şu anda Allah'ın en büyük düşmanı" dedi. Ağca, bir gazetecinin "Türkiye'yi ziyaret edecek Papa Francesco ile görüşme istediğinize ne tür cevap verildi?" şeklindeki sorusuna, "Hayır hiç cevap gelmedi. Çünkü Vatikan ikiyüzlülüğün merkezidir. Papa'ya da hoşgeldin diyorum. Papa ile görüşsem de ona aynı şeyleri söyleyecektim" diye cevap verdi. "Papa sizin görüşme talebinizi kabul ederse, sizce Papa'nın sizden korkmak için bir sebebi var mı?" sorusuna ise, "Bir kurşun 10 lira, Papa'nın hayatı 5 lira etmez. Allah katında Papa'nın hayatı beş lira etmez" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...