Bakanlıklara yeni atamalar Resmi Gazete'de

Bakanlıklara yeni atamalar Resmi Gazete'de

GÜNDEM Haberleri

6 bakanlığa ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 1. Hukuk Müşavirliği görevine Ahmet Murat Altuğ, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığına Gamze Ayrım getirildi.
Ayrıca Gülsen Kara yine aynı bakanlığa müşavir olarak atandı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Yayımlanan kararlar uyarınca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu getirildi

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI
Gümrük ve Ticaret Bakanlığına MüşavirliğineYakup Halit Bulut atandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcılığına Abdülkadir Akıl tayin edildi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
Turizm ve Kültür Bakanlığına bağlı Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Bakanlık Müşaviri Ali Elgin başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.
Bakanlık Müşavirliğine Alparslan Akımcı atanırken, yine aynı bakanlığa bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Faruk Belviranlı getirildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Dr. Doğan Demirel, Bakanlık Müşaviri Ahmet Hamdi Bozgan başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı
Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne Uzm. Dr. Hüsem Hatipoğlu, Müdür Yardımcılığına da Dr. Osman Kan atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...