Emir Sarıgül Belediyeyi kilitleyerek görevi bıraktı

Emir Sarıgül Belediyeyi kilitleyerek görevi bıraktı

GÜNDEM Haberleri

Emir Sarıgül, CHP'li meclis üyelerinin tamamının desteğini arkasına alarak Şişli Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etti.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü'nün "Mustafa Sarıgül ölümle tehdit etti, oğlu Emir küfretti" şeklindeki açıklamasının ardından Emir Sarıgül, belediye başkan yardımcılığından istifa etti. Dün belediye binasında basın toplantısı düzenleyip kararını açıklayan Sarıgül, "Bugüne kadar partimizin yıpranmaması için 29 meclis üyesi arkadaşımla verdiğimiz tüm uğraşlar, ne yazık ki sonuçsuz kalmıştır. Hayri Bey, grubu dinlemez, görüşünü almaz bilgi sunmaz noktaya gelmiştir. Her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere görevimden istifa ediyorum. Belediye meclis üyesi olarak Şişli'ye hizmete devam edeceğim" dedi. Babasıyla birlikte Nazlı İnönü'ye iftira davası açacağını belirten Sarıgül, "Ne tehdit, ne küfür, bizim asla ve asla tarzımıza uygun davranışlar değildir" diye konuştu. Belediye meclisindeki 29 CHP'li üyenin tamamının da desteğini alan Emir Sarıgül, Hayri İnönü'yü tek başına bırakarak belediyeyi de kilitlemiş oldu. Belediyenin karar organı olan mecliste 8 de AK Partili üye bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...