Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

BBP'den kundaklama iddiası

BBP'den kundaklama iddiası
Fotoğraf Başlığı BBP'den kundaklama iddiasi

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan'a ait palet atölyesi alev alev yandı. Mahmut Alan işyerinin kundaklanmış olabileceğini söyledi.

Kaydet
a- | +A
Gece saat 24.00 sıralarında Aşağısoku Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi'ndeki palet atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap malzemeler ve paletlerin tutuşmasıyla yangın hızla büyüdü. Alevler atölyeyi sararken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri alevlere müdahale ederken, Mahmut Alan işyerinin yanışını üzüntüyle izledi. Yangına müdahale için gelen bir itfaiye aracı da kara saplanınca iş makinesiyle kurtarıldı. Yangında palet atölyesi küle dönerken, soruşturma başlatıldı.
DAHA ÖNCE DE İŞYERİ YANMIŞ
İşyerinin ikinci kez yandığını ve kundaklanmış olabileceğini iddia eden Mahmut Alan şunları söyledi:
"İşyerinde patlama olduğu söyleniyor. İtfaiye ve polis yetkilileri konuyu araştıracaklar. Allah büyük, biz Allah'a sığındık varsa bir şey ortaya çıkar. Merak ettiğimiz bu patlamadan önce mi yoksa sonra mı yangın oldu. Kasıt var mı? Çünkü daha önce de benim işyerim yandı. İnşallah böyle bir şey yoktur. Biz de istemeyiz böyle bir şey olmasını. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama dokunduğumuz yerler var. Yapmışlarsa da Allah biliyor."
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.