Cemaatin okullarına ıslah projesi geliyor

Cemaatin okullarına ıslah projesi geliyor

GÜNDEM Haberleri

Bakanlar Kurulu, geçen hafta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan toplantısını bu defa Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı:
(Biji serok Obama diyeceklerine...) IŞİD'in Kobani'den tamamen çıkarıldığına dair bize de haberler geliyor. 'Biji serok Obama' diye bağıracaklarına Türkiye'nin bu konuda olumlu rolü olduğu umarım unutmazlar.
(Paralel'in yurt dışı okulları): Cemaat okullarının Türkiye içerisindeki faaliyetleri 'Paralel Devlet Yapılanması' şekline dönüştüğünden, yurt dışındakiler de 'Türkiye aleyhinde çalışmalar yapıyor mu, bu konulardaki bilgiler nedir?' Bunlar da elbette bir potada toplandı ve bunun da ıslah edilmesi üzerinde karara varıldı.
(Güneydoğu'daki belediyelerin elektrik borçları): Bölgedeki, 6 ilin belediyelerine ait elektrik borcu toplamı 255 milyon lira. Borçlarla ilgili yeni yasal düzenlemeye ihtiyaç yok. Sadece vatandaşın mağdur olmaması ve bu kurumlarla olan ilişkilerin de uzlaşmayla sonuçlanabilmesi tek amacımız. Ancak 'hiçbir şey ödemem' denirse bu kesinlikle doğru değil, yasalar da bunu kabul etmiyor.
(Yunanistan seçimleri): Bu vesileyle Türkiye'deki laiklere de iki cümle söyleyeyim: Ben de şimdi yeni farkına varıyorum ki Yunanistan laik olmayan bir ülkeymiş.
(Yeni bedelli beklentisi): 1 Ocak'tan sonra doğum günü olan kardeşlerimize sabır veya imkanları ne zaman elverirse askere koşa koşa gitmelerini tavsiye ediyorum.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...