Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'nu bu defa fena kandırdılar

Kılıçdaroğlu'nu bu defa fena kandırdılar

GÜNDEM Haberleri

Gaflarıyla bilinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu defa bir skandala imza attı.

Partisinin dünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. CHP lideri, Erdoğan'ın Somali ziyaretinde çocuklara "Ali Baba ve Kırk Haramiler" adlı kitabı hediye ettiğini söyledi ve "İnsaf, zaten Türkiye'de yeteri kadar harami var" dedi. Ancak Somalili miniklere verilen hikâye değil, bir boyama kitabıydı. Üstelik de görüntü montajlıydı. Twitter fenomeni @zaytungresmi Erdoğan'ın fotoğrafında oynama yapmış, kitabın ismini "Ali Baba ve 40 Haramiler" şeklinde değiştirerek yayınlamıştı. Ancak, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Oda Tv sitesi, fotomontajı gerçek haber gibi verdi. CHP lideri de skandalı grup toplantısına taşıdı. Fotomontajı yapan twitter adresi bu defa, CHP lideri için "Keşke haber kaynağına baksaydınız" şeklinde tweet attı. nbsp;
Kılıçdaroğlu daha önce de grup toplantısında yayın yasağına rağmen Erdoğan'la ilgili montajlı tapeleri okumuştu. Üç yıl önce DİSK Genel Kurulu'nda bir not üzerine konuşmasını keserek salondakilerle, Tansu Çiller'in tutuklandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bilgi asılsız çıkınca özür dilemek zorunda kalmıştı. Kayseri'de yolsuzluk yapıldığı yönündeki "dosyalı basın açıklaması" ise CHP liderine pahalıya mal olmuştu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 15 bin lira tazminat kazanmıştı.
DOĞRU KİTAP
Kılıçdaroğlu'nu bu defa fena kandırdılar
YANLIŞ KİTAP
Kılıçdaroğlu'nu bu defa fena kandırdılar

Haber Merkezi Ankara



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...