Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

''Silah kalkarsa Türkiye şaha kalkar''

/ Kaynak: AA
''Silah kalkarsa Türkiye şaha kalkar''

GÜNDEM Haberleri  / AA

MÜSİAD Başkanı Olpak: "Silahlar bırakılıp barış ortamı sağlanırsa ülke ekonomisi şaha kalkar

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Silahlar bırakılıp barış ortamı sağlanırsa ülke ekonomisi şaha kalkar" ifadesini kullandı.Olpak, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, sürecin ekonomiye ve bölgedeki gelişmeye büyük katkı sağlayacağını belirtti.


ÜLKE EKONOMİSİ ŞAHA KALKAR


Her zaman çözüm sürecinin yanında olduklarını ve bunu desteklediklerini ifade eden Olpak, "30 yıldır bedeli asla ödenmeyecek zararlar yaşandı ve bir nesil ağır bedeller ödedi. Tarihi bir fırsat yakaladık. Şayet silahlar bırakılıp barış ortamı sağlanırsa, ülke ekonomisi şaha kalkar ve enerjimiz tamamen kalkınmaya odaklı kullanılır" değerlendirmesinde bulundu.


Güven ve istikrarı, "yatırımın can suyu" olarak nitelendiren Olpak, şunları kaydetti:


"İnanıyorum ki Türkiye halkının sağduyusu geçmişte olduğu gibi bugün de devreye girerek huzur, barış ve pozitif istikrar ortamı sağlanacaktır. Umudumuz artmıştır, sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ederim."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...