Sümeyye Erdoğan korumalarının değiştirilmesini istememiş

Sümeyye Erdoğan korumalarının değiştirilmesini istememiş

GÜNDEM Haberleri

Akif Beki köşesinde Erdoğan'ın Riyad dönüşü açıklamalarındaki bir ayrıntıyı köşesine taşıdı.

Geçtiğimiz haftaların en çok konuşulan iddiası Sümeyye Erdoğan'a suikast haberleri olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili daha önce de konuşmuştu. Ancak korumaların değiştirilmesi konusunda önemli bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı.

Beki, bugün köşesinde konuyla ilgili Erdoğan'ın açıklamalarını yazdı;

Korumalar değiştirildi

Sümeyye Hanım'ın korumaları değiştirildi deniyor, siz mi istediniz?


Güvenlik teşkilatlarımız kendi üzerine düşeni yapıyor. Biz onlara müdahale etmek durumunda değiliz, nasıl kararlar verirlerse onlara uymak durumundayız. Bazı durumlarda üzülmüyor değiliz. Bazılarıyla senelerdir bir arada olduğumuz için... Böyle bir zanla da olsa... Hakikaten ailem için de üzücü şeyler ortaya çıktı. Hatta kendileri 'Baba değiştirmeyelim, aramızda bir hukuk var, onlar da rahatsız olduklarını anlatıyorlar' dediler. Ben de kızlarımın insani noktadaki hassasiyetleri nedeniyle hak veriyorum. Onlar diyorlar ki bunun kesin tespitini yapamadığımıza göre tamamını değişmesi gerekiyor fakat bu bir sürgüne gönderme gibi cezalandırma değil. Farklı yerlerde görevlendirme şeklinde halletmiş bulunuyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...