Perinçek'ten katil Esad'a övgü yağdı

Perinçek'ten katil Esad'a övgü yağdı

GÜNDEM Haberleri

Doğu Perinçek, Abdüllatif Şener ve Birgül Ayman Güler'in de aralarında yer aldığı 13 kişilik heyet Suriye'de meşruiyeti kalmamış katil Esad'ı ziyaret etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdüllatif Şener ve Birgül Ayman Güler'in de aralarında yer aldığı 13 kişilik heyet Suriye'de on binlerce masum insanın katledilmesinden sorumlu olan Beşar Esad'ı ziyaret etti. 1 saat 45 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından Esad, Türkiye Heyeti'ni kapıya kadar uğurladı. "Türkiye'nin bölünmesi Suriye'nin bölünmesidir. Suriye'nin bölünmesi ise Türkiye'nin bölünmesi" diyen Esad, "Son zamanlarda sadece Türkiye'nin baş düşman olduğu izlenimi oluşturuldu. Bu algı açısından sizin ziyaretiniz çok önemli oldu" dedi. Doğu Perinçek ise, Suriye'nin terörle mücadeleye karşı insanlığın cephesi olduğunu belirterek "Suriye halkı ve Esad'a birlik ve beraberliğimizi ifade etmek için geldik" dedi. Perinçek, Esma Esad'ın bugünkü çağdaş kadını temsil ettiğini de vurgulayarak Esma Esad'a saygılarını sundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...