Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Her türlü desteği vermeye hazırız''

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Her türlü desteği vermeye hazırız''

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yemen'deki askeri operasyona ilişkin, ''Şu anda askeri konuda herhangi bir şey söylemiyorum. Şu anda, söylemem de doğru değildir'' dedi. Erdoğan toplantıdaki konuşmasında, ''Hutilerin yaptıkları sadece mezhepsel bir çatışmadır. Burada adeta bir Şii-Sünni çatışmasına dönüşmüştür. Biz mezhepsel çatışmaların hiçbirine olumlu bakmıyoruz Bunların karşındayız. Düşünün ki Yemen kendi içinde, maalesef bir bölünmeye doğru gidiyor. Biz Yemen halkının tümüne kardeşlerimiz olarak bakıyoruz. Ve bu kardeşlerimizin hukuku üzerinde herhalde düşüncelerimiz beyan etmemiz gerekir. Şu anda askeri konusunda herhangi bir şey söylemiyorum, şu anda, söylemem de doğru değildir; ama lojistik, istihbarat konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bugün açıkladım'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...