İşte elektrik kesintisinin nedeni

İşte elektrik kesintisinin nedeni

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'de genelinde çok sayıda ilde elektrik kesintisi yaşanıyor. Kesintinin Türkiye Elektrik İletim A.Ş'den kaynaklandığı bildirildi.

Türkiye'de çok sayıda ilde elektrikler kesildi. Saat 10.30 sıralarında başlayan kesintinin nedeni bilinmiyor. Resmi bir açıklama da şu ana kadar yapılmış değil.
Sorun TEİAŞ'tan kaynaklı
Bir dağıtım şirketi yetkilisi, sorunun TEİAŞ'tan (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) kaynaklandığını söyledi.
İlk açıklama
TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.
İstanbul'da vatandaşlar sosyal medyadan metroda ve Marmaray'da mahsur kaldıkları yönünde mesajlar atarken, elektrik şirketinin web sitesine yoğunluk nedeniyle ulaşılamıyor.
İstanbul Büyükşehi Belediyesi ise Twitter'dan metro seferlerinin durduğunu duyurdu.
Şu ana kadar, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Balıkesir, Kırklareli, Muğla, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Bilecik, Sakarya, Düzce, Konya, Samsun'dan da elektriklerin kesik olduğu bilgisi geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...