Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristlere içeriden yardım eden kişi bakın kim çıktı!

Teröristlere içeriden yardım eden kişi bakın kim çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Adliyeyi kana bulayan hain saldırı sonrası, polis teröristlere yardım eden 3. kişinin peşine düştü.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu olayda eylemden nbsp;bir saat önce Savcı Kiraz'ın odasına gelen bir avukat savcıyla görüştü.
Daha sonra savcının odasından ayrılan avukat, koridoru gözetledi. Şimdi emniyet 2 teröriste yardım ettiği ve daha önceden adliyeye silahı soktuğu tahmin edilen avukatı arıyor.

Savcının odasında tek silah bulundu

Teröristlerce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın odasındaki incelemelerde teröristlerin kullandığı belirlenen tek bir silah bulundu.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda iki DHKP-C'li terörist tarafından saatlerce rehin tutulduktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın 6. kattaki odası, olayın ardından incelemeler için kapatıldı. Olay yeri inceleme ve terörle mücadele şubesi polisleri gün boyu yaptığı incelemeleri akşam saatlerinde bitirdi.

Savcı Kiraz'ın 6. kattaki odasında 7.65'lik, "Fransız onlusu" diye tabir edilen silah bulundu.Teröristlerin bu silahı kullandığı belirtildi.

(Akşam- Al Jazeera)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...