Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orhangazi'de HDP lokaline yürüyen grubu polis engelledi

Orhangazi'de HDP lokaline yürüyen grubu polis engelledi

GÜNDEM Haberleri

HDP lokalinin açılmasına dün gösterilen tepkilerden sonra bugün de bir grup lokalin bulunduğu sokağa yürüyüp tabelayı indirmek istedi.

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde HDP lokalinin açılmasına dün gösterilen tepkilerden sonra bugün de bir grup lokalin bulunduğu sokağa yürüyüp tabelayı indirmek istedi. Yoğun güvenlik önlemi alan polis, grubu engelledi.

Ellerinde bayraklarla, sloganlar atarak akşam saatlerinde lokalin bulunduğu Kayyum Hafız Sokağı'na yönelen grubun önünü polis kesti. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri yoğun önlem aldıkları sokağa, protestocu grubun girmesini engelledi.

İstiklal Marşı okuyan ve tekbir getirip sloganlar atan grup, HDP'nin tabelasını indirilmesini istediler. Polis, protestocuları sokağa sokmadı. HDP lokalinin bulunduğu sokağın girişine Türk bayrağı asan grup, polis engelini aşamayınca sloganlar atarak uzaklaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...