Paralele üç koldan yeni operasyon

Paralele üç koldan yeni operasyon

GÜNDEM Haberleri

Milli Güvenlik Kurulu kararları ve iddianameye "Fethullahçı Terör Örgütü" olarak giren paralel yapıyla yönelik operasyonlar tam gaz sürüyor.

Dün KPSS sorularının çalınarak bazı kişilere servis edilmesine yönelik soruşturmasında yeni tutuklamalar oldu. TRT Genel Müdürlüğü'nde teknik personel olarak çalışan 4 kişi, . "Suç örgütü üyeliği", "resmi belgede sahtecilik", "suç delillerini yok etme" ve "görevi kötüye kullanma" gibi suçlardan tutuklandı. nbsp;İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan paralel yapı operasyonunda ise aralarında bir şube müdürünün de bulunduğu 6'sı polis, 7 kişi gözaltına alındı. 1 polis memuru ise aranıyor. nbsp;Manisa'da da paralel yapıyla bağlantılı derneklere yönelik operasyonda da ikinci dalga geldi. Polis dün beş dernek ve bir vakıfa eş zamanlı baskın yaptı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...