Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın kaçırdığı asker serbest bırakıldı!

/ Kaynak: AA
PKK'nın kaçırdığı asker serbest bırakıldı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muş'ta PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personeli serbest bırakıldı.

Muş'ta bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan jandarma uzman onbaşı ve uydu kontrol personelinin Erzurum'daki evlerinde sevinç yaşanıyor.

Palandöken ilçesinde yaşayan Jandarma Uzman Onbaşı Cüneyt Torunoğlu'nun (31) ailesi, oğullarının serbest bırakılmasını coşkuyla karşıladı.

Mücip Torunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mardin'de görev yapan oğlunun 14 Mayıs'ta izne geldiğini, 18 Mayıs'ta da kaybolduğunu söyledi.

Torunoğlu, "18 Mayıs'tan beri oğlumdan haber alamıyorduk. Bana telefon açtılar ve 'Oğlundan haber alamıyoruz, kayıp' dediler. Biz de hemen jandarmayı aradık, onlar da sizi arayacağız dediler" ifadesini kullandı.

Torunoğlu, 4 gündür oğlunun dönmesini beklediğini vurgulayarak, "Sabah 03.00 gibi telefon çaldı ki oğlum başka bir telefondan aradı. Büyük sevinçle, 'Ben bırakıldım baba, haberiniz olsun, herhangi bir sıkıntı yok' dedi. 'Emniyetteyiz, sonra görüşürüz baba' dedi. 'Tamam' dedim. Çok sevinçliyiz, büyük bir sevinç. 4-5 gündür bu haberi bekliyordum. Çok büyük mutluluk, evlat bu" diye konuştu.

Beş çocuk babası Torunoğlu, uydu kontrol personeli Serkan Tosun'un (28) da oğlunun çocukluk arkadaşı olduğunu, aynı okuldan diploma aldıklarını anlatarak, "Çok samimiler" ifadesini kullandı.

- Tosun'un ailesi Muş'a gitti

Aynı ilçede yaşayan Tosun'un ailesi de müjdeli haberi alınca Muş'un Varto ilçesine gitti.

Tosun ailesi de oğullarının kaçırılmadan önce saha çalışması için Muş'a gittiğini, serbest bırakılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...