Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOFAŞ'tan işçilere rest!

TOFAŞ'tan işçilere rest!

GÜNDEM Haberleri

TOFAŞ yönetimi tarafından hazırlanan bir açıklama fabrika önünde bekleyen işçilere dağıtıldı

TOFAŞ CEO'su Cengiz Eroldu imzasını taşıyan yazılı açıklamada 16.30'a kadar işe dönmeyen ve eyleme devam etmeyi seçen işçiler için 'yollarımızı ayırmaktan başka seçeneğimiz kalmamıştır' deniyor.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün üretime devam etme çağrımıza cevap vererek sabah vardiyasında işine başına dönen arkadaşlarımızın dışında, eyleme katılan ve işe dönmek isteyip de yukarıda bahsettiğim konuları net olarak anlamadığı için işe başlamadığını, fırsat verirlirse gelip başlamak istediğini bize ileten arkadaşlarımız için dönüş kapısının bugün saat 16.30'a kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Tüm bunlara rağmen hala işe dönmemeyi ve yasa dışı eylemde ısrar eden çalışanlar için ise daha önce de vurguladığı üzere maalesef yollarımızı ayırmamak dışında bir seçeneğimiz kalmamıştır"

Fabirka önündeki bekleyişi takip eden BBC Türkçe muhabiri Şafak Timur, işçilerin toplanarak ortak bir karar almaya çalıştığını aktarıyor.

TOFAŞ fabrikası önünde bekleyen işçiler yönetimden gelen açıklamayı kendi aralarında tartışıyorlar.

Süre doldu işçiler eyleme devam ediyor

TOFAŞ yönetiminin 16.30'a kadar tanıdığı sure dolarken eylemdeki işçiler 5'ten geriye saymaya başladı.

Sürenin dolumuyla birlikte 'İşten atsana', 'Direne direne kazanacağız' sloganları atılmaya başlandı.

İşçilerin fabrika önündeki bekleyişi devam ediyor.

TOFAŞ'tan işçilere rest!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...