THY uçağına bomba notu bırakırken yakalandı

THY uçağına bomba notu bırakırken yakalandı

GÜNDEM Haberleri

THY'ye ait uçakta Estonya'dan Çin'e İstanbul aktarmalı giden yolcu, uçaktaki koltuğun cep kısmına bomba notu bırakırken yakalandı.

Türk Hava Yolları'nın bugün saat 19.30'daki İstanbul aktarmalı Estonya'dan Çin'e giden TK 1422 sefer sayılı uçuşunda seyahat eden Estonyalı çocuk, uçağa bomba notu bırakırken yakalandı. Temizlik görevlilerince koltuk cep kısmında "The bomb is not here" yazılı bir notun bulunması üzerine kimliği tespit edilen Estonya vatandaşı 1998 doğumlu K.L. yapılan anons üzerine danışmada yakalandı. Notu şaka yapmak için bıraktığını söyleyen çocuk, Bakırköy Çocuk Büro'ya götürülerek ifade verdi.
Geçtiğimiz günlerde benzer bir olay yaşanmıştı
20 Temmuz tarihinde de benzer bir olay yaşanmış ve Türk Hava Yolları uçaklarına yapılan bomba ihbarlarıyla ilgili İstanbul'da bir THY kabin memuru gözaltına alınarak işine son verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...