Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paralelle PKK kol kola

Paralelle PKK kol kola

GÜNDEM Haberleri

"Kandan beslenen ancak barış sözünü dillerinden düşürmeyen odaklar, teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle de kol kola girmiştir "

Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen polis memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene; Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı'nın sözleri damgasını vurdu. Şer odaklarıyla mücadelelerini sürdüreceklerini vurgulayan Pınarbaşı, "Daha önce defalarca tezgâhlanan kanlı oyunlardan biriyle daha karşı karşıyayız. Son yıllarda kandan beslenen ancak barış sözünü dillerinden düşürmeyen odaklar, devletimizin tüm kurumlarına giren örgütle de kol kola girmiştir. Bu örgütün teşkilatımızın içerisine sızdırdığı uzantılarını kullanarak, istihbarat faaliyetleri muafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemini abilerinden aldıkları talimatla kapatarak terör olayları tırmandırılmıştır. Bu örgüt tarafından Suruç'taki terör saldırısı fırsat bilinerek istihbarat ve terörle mücadele birimlerin başında gecesini gündüzüne katarak çalışan personelimiz, hedef yapılmıştır. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını, timsah gözyaşı dökenler dahil herkes görecek" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...