Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebu Hanzala gözaltında

Ebu Hanzala gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Sabah saatlerinde 13 ilde terör örgütlerine yönelik yapılan eşzamanlı operasyonlarda El Kaide yöneticisi olmakla suçlanan Ebu Hanzala gözaltına alındı.

Ebu Hanzala kod adını kullanan Halis Bayuncuk'un da gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi. İstanbul'da eşiyle birlikte gözaltına alınan Bayuncuk, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.


Ebu Hanzala kod adını kullanan Bayuncuk,bayram namazında cihat çağrısı yapan bir konuşma yapmıştı. Ömerli Barajı'nda çekildiği tahmin edilen görüntüde demokrasiyi eleştiren Bayancuk, radikal bir nbsp;yönetim istediklerini söyledi. IŞİD'e bağlılığını daha önce yayınlanan videolarda açıklayan Bayancuk, Türkiye hükümetine yönelik eleştirilerde de bulunuyor. Bayuncuk'un konuştuğu video, 'T.C. Rejiminin başındakilere bir uyarı' başlığıyla örgüte ait internet sitesi ile sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmıştı. Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...