Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın üst düzey yöneticisi yakalandı

PKK'nın üst düzey yöneticisi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'daki operasyonda aralarında PKK'nın üst düzey yöneticisi olan Abdülhamit A'nın bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda polis lojmanlarına ait krokiler ele geçirildi.

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Abdülhamit A'nın Suruç'ta olduğu bilgisi alan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, operasyon düzenledi.

Ekipler Abdülhamit A'yı ve yakın korumalığını yapan Hakan K. ve Emin G'yi gözaltına aldı. Zanlıların ev ve üst aramasında ise kentteki polis lojmanlarına ait krokiler, örgütsel doküman ve silah ele geçirildi. Zanlıların Ceylanpınar ilçesinde 7 ayrı eylem hazırlığı içerisinde olduğu tespit edildi.

Bu arada, Abdulhamit A'nın örgüt içi iletişiminin teknik takibe yakalanmaması için telefon görüşmesi yerine yüz yüze iletişime geçtiği öğrenildi.

PKK'ya yönelik kent genelinde 3 gündür düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı da 59'a ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...