Hakkari Şemdinli'de askere silahlı saldırı

/ Kaynak: DHA
Hakkari Şemdinli'de askere silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir piyade astsubay silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Sarpkaya, hastaneye kaldırıldı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde piyade astsubay Ziya Sarpkaya silahlı saldırıda ağır yaralandı. Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesi önünde meydana geldi. Sivil kıyafetle çarşıya çıkan astsubay Ziya Sarpkaya'ya teröristler ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 27 yaşındaki Sarpkaya, çevredekiler tarafından hemen bir araçla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Astsubay Ziya Sarpkaya'nın nbsp;hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

ŞEMDİNLİ'DE ASKERİ HAREKETLİLİK
Şemdinli ilçe merkezinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya'ya yönelik saldırının ardından bölgede yoğun bir askeri hareketlilik başladı. İlçe merkezi ve çevresinde sürekli askeri helikopterler uçuş yaparken, özel hareket timleri ve askeri zırhlı araçları ise saldıranların kaçtıkları sanılan Beşevler ve Yayla mahallelerine yönlendirildi.
Bu arada, yaralı piyade astsubay Sarpkaya'nın getirildiği Hakkari Devlet Hastanesi çevresinde de yoğun bir güvenlik önlemi alındı. Fatih Kışlası'na inen helikopterden alınan Sarpkaya, ambulansla kent merkezindeki Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sarpkaya'nın buradaki tedavisi sürüyor.

nbsp;Hakkari Şemdinli'de askere silahlı saldırı
nbsp;Hakkari Şemdinli'de askere silahlı saldırı
nbsp;Hakkari Şemdinli'de askere silahlı saldırı

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...