Başbakan'dan 4 mesaj

Başbakan'dan 4 mesaj

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, terörle mücadeleye ilişkin vatandaşa, liderlere, terör örgütlerine ve dünyaya şöyle seslendi:

Halkımıza: Onlar şunu dediler, "biz istediğimiz anda sizin vatandaşlarınızın canına kast ederiz." Biz de şunu diyoruz; bir vatandaşımızın canına kast eden olursa, dünyanın neresinde olursa olsun dünyayı başlarına yıkarız. Ülkemizin huzuru, devletimizin bekası için ne gerekiyorsa yapan bir hükümetiniz olduğundan emin olunuz. nbsp;
Parti liderlerine: Bugünler ortak tavır alma günleridir. Bugünler insan hak ve özgürlükleri etrafında ortak bir duruş sergileme günleridir. Sırtını terör örgütüne değil millete dayayanlar lazım bu ülkeye, bu millete.
Terör örgütlerine: Hangi eylemi planlarsanız planlayın, karşınızda dimdik duran Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve tek bir yumruk gibi duran aziz milletimizi bulacaksınız. nbsp;
Dünyaya: 121 ülke desteğini ifade etti. Her birine teşekkür ediyorum. Terörle mücadele aynı zamanda bir samimiyet testidir. Son bir hafta içinde verilen destek yalnız olmadığımızı göstermiştir. Yalnız değiliz, olmayacağız ve mazlumları da hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Tabi bu arada bazı ülkelerden ikircikli ve dostluğumuza yakışmayan ifadeler de geldi. Onları da not ettik. Türkiye'nin dostluğu çok kıymetlidir. Hasmane tutum içinde olanlara cevabı net ve katidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...