Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirtaş'tan Recep Tayyip Erdoğan'a cevap!

Demirtaş'tan Recep Tayyip Erdoğan'a cevap!

GÜNDEM Haberleri

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına cevap verdi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Fransız ajansı AFP'ye yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin gezisinde kendisi için yaptığı, "Abisi dağda yetişmiş biridir halen de dağda. Kendisi de fırsatı bulunca oraya koşar" açıklamasına yanıt verdi.

Demirtaş, "Dağa gitmek hiç zor değil. Burada seninle yüz yüze mücadele etmek daha zor ve biz zor olanı seçtik" dedi.

ABİSİNİN DAĞDA OLDUĞUNU YALANLAMADI

Demirtaş açıklamasında, "Çok kişiselleştiriyor. Bunu doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Benim Sayın Erdoğan'la kişisel bir husumetim yok, kişisel bir derdim de yok. Kendisi hatalı politikalar yapmazsa biz kendisine saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanıdır. Yaptığı yanlışları eleştiriyoruz. İktidar hırsıyla ülkeyi ateşe atmasına karsı çıkıyoruz. Tek başına bu ülkede saltanat kurmasına karsı çıkıyoruz. Bu eğer kendisinde bir öfkeye, kişisel bir öfkeye dönüşüyorsa, bu onun sorunudur. Psikolojik durumunun, ruh halinin iyi olmadığı anlaşılıyor. Ben (abimin) yasayıp yasamadığını bile bilmiyorum. Haber alamıyorum." dedi.

"DAĞA GİTMEK HİÇ ZOR DEĞİL"

Demirtaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi iyi bilmeli ki dağa gitmek için fırsat bulmak hiç zor değil, sadece o anlık karar verirsiniz ve gidişinizi hiç kimse durduramaz. Buradaysak buna inandığımız için buradayız. Eğer dağın çözüm olduğuna inansaydım ben de dağa gitmiş olurdum. Merak etmesin, gidiş hiç zor değil. Burada kalmak zor. Burada seninle yüz yüze mücadele etmek daha zor ve biz zor olanı seçtik. Buna inandığımız için buradayız ve burada kalmaya devam edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...