Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit annesinin isteği yürekleri burktu

Şehit annesinin isteği yürekleri burktu

GÜNDEM Haberleri

Şehit Uzman Çavuş Ölmez'in annesi Cennet Ölmez'in oğlunun tabutuna sarılarak "son bir kez öpeyim" diye ağlaması yürek dağladı.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde sınır bölgesinde meydana gelen yangına müdahale ederken dumandan etkilenerek rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Hüseyin Ölmez memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları arasında toprağa verildi.


Şehit Uzman Çavuş Ölmez'in annesi Cennet Ölmez'in oğlunun tabutuna sarılarak "son bir kez öpeyim" diye ağlaması yürek dağladı. Şırnak'ta sınır bölgesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına müdahale ederken dumandan zehirlenerek kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in cenazesi Şırnak'ta yapılan askeri törenin ardından uçakla Adana'ya oradan da askeri helikopter ile toprağa verilmek üzere memleketi olan Osmaniye'nin Bahçe ilçesine getirildi.

Şehit annesinin isteği yürekleri burktu


"SON BİR KEZ ÖPEYİM"
Bahçe'de askeri yetkililerce karşılanan şehit Uzman Çavuş'un naaşı buradan Bahçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Morg önünde bekleyen aile yakınları sinir krizi geçirdi. Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in 12 yaşındaki oğlu Ömer Yiğit Ölmez, babasının tabutunu görrmesiyle hastane morgunun önünde gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuğa 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Buradan şehit Uzman Çavuş'un naaşı tören alanına getirildi. Osmaniye Müftü yardımcısının kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Uzman Çavuş'un annesi Cennet Ölmez oğlunun tabutuna sarılarak "Ne olur son bir kez öpeyim. Söz verdim ağlamayacağım. Bana da silah verin ben de gidip savaşacağım. Ağlamayacağım düşman sevindirmeyeceğim" şeklinde ağlaması yürek dağladı. Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez, kılınan cenaze namazının ardından Bahçe ilçesi Garnizon şehitliğinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...