Bingöl'de dev uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

/ Kaynak: DHA
Bingöl'de dev uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bingöl'de düzenlenen operasyonda 330 kilo esrar ile 38 bin kök Hint keneviri ele geçirilirken, 6 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin merkeze bağlı Düzyayla Köyü'nde uyuşturucu operasyon düzenlediğini açıkladı.

Açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 6 Ağustos 2015 günü yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Bingöl merkez ilçe Düzyayla Köyü'nde ormanlık araziye tarla açılmak suretiyle kenevir bitkisinin ekili olduğu ve bu kenevirlerin bir kısmının kesilerek kurutulmaya bırakıldığı bilgisi alınmıştır.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bingöl merkez Düzyayla Köyü arazisinde yapılan aramalarda piyasa değeri 990 bin lira olan, arazide ekili vaziyette 38 bin kök kenevir bitkisi ile arazi üzerine kesilerek kurumaya bırakılmış 330 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili 6 şüpheli hakkında yasal işlemin başlatılmıştır" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...