'PKK'nın amacı hizmetleri engellemek'

'PKK'nın amacı hizmetleri engellemek'

GÜNDEM Haberleri

Bakan Eroğlu, güvenlik güçlerine saldırıları artıran bölücü terör örgütünün diğer taraftan da bölge halkına götürülen hizmetleri engellediğini ifade etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güvenlik güçlerine yönelik saldırıları artıran bölücü terör örgütünün diğer taraftan da bölge halkına götürülen hizmetleri engellediğini ifade etti. Önceki günlerde Diyarbakır Silvan Baraj inşaatına iki saldırı düzenlendiğine dikkat çeken Eroğlu, hem güvenlik açısından hem de saldırı yüzünden yolların bozulması sebebiyle malzeme ikmali yapılamadığından inşaatın neredeyse durma noktasına geldiğini ifade etti.
Teröristlerin hizmetleri engellemek için yaptığı saldırıları anlatan Eroğlu şöyle devam etti: "Başta baraj ve gölet olmak üzere bakanlık olarak gereken ne varsa kısa zamanda tesis ederek, halkımızın hizmetine sunuyoruz ancak bölücü örgüt, hem askerimize ve polisimize saldırıyor hem de bizim bölgede yürüttüğümüz faaliyetlerimizi engellemeye çalışıyor. Son bir ayda sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı şantiyelerine düzenlenen saldırılarda 3 kamyon, 2 pikap, 2 arazöz, 1 kepçe ve 1 paletli ekskavatörün yakıldı. Yüklenici firmaya ait bir pikaba da el kondu." nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...