390 PKK'lı öldü, inleri dağıtıldı!

390 PKK'lı öldü, inleri dağıtıldı!

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 1 Ağustos'ta PKK'nın Kandil'deki kamplarına düzenlediği hava harekâtında örgüte büyük zarar verildi.

Bokriskan'a düzenlenen hava harekatında örgütün sözde "Şehit Dilan" tabur komutanı Şerevan Fatuvan kod adlı terörist ile örgütün 4 büyük grup lideri etkisiz hale getirildi. Zergele Kampı'na yönelik hava harekatında ise örgütün kadın grubu "Şervan" sorumlusu "Gülten" kod adlı teröristin de aralarında bulunduğu 20'nin üzerinde terörist öldürüldü. Enze'deki örgüt karargahında ise 30 kadın terörist etkisiz hale getirildi. TSK'nın teröristlere ait hedeflere yönelik hava harekatında dün itibarıyla 390 terörist etkisiz hale getirildi, 150'si ağır olmak üzere 400'ün üzerinde terörist yaralandı. Öte yandan, teröristler hava harekâtının başlaması üzerine Bokriskan'da muhafaza ettikleri para ve uyuşturucuyu hemen Zergele'deki bir eve taşıdı. Ancak hava harekâtı nedeniyle çıkan yangında uyuşturucunun tamamı imha olurken, paranın ise çok az bir miktarının evden çıkarıldığı öğrenildi. Yaşanan maddi kaybın örgütün yöneticilerinde öfkeye neden olduğu belirtildi. Bu olaydan sorumlu tutulan 10 terörist de hemen infaz edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...