Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Herkes Gürcistan'da sanıyordu; Zekeriya Öz o ülkeye kaçmış!

Herkes Gürcistan'da sanıyordu; Zekeriya Öz o ülkeye kaçmış!

GÜNDEM Haberleri

Haklarında arama kararı bulunan eski savcılardan Zekeriya Öz'ün Gürcistan'a kaçtığı ortaya çıkmıştı, şimdi ise bakın hangi ülkeye geçti.

Artvin Valisi Kemal Cirit, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "örgüt kurma" iddiasıyla soruşturma yürütülen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a geçtiklerinin tespit edildiğini bildirdi.Olayın detayı...Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, meslekten ihraç edilen savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Cebir, şiddet kullanarak darbeye teşebbüs" gerekçesiyle tutuklama talebiyle yakalama kararı çıkardı. Savcılığın Bakırköy 2.Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği yazıda, şüphelilerin Twitter hesaplarına ait ekran görüntüleri, tanık beyanları ve HSYK'nın yolladığı soruşturma dosyası delil olarak gösterildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin dosya içerisinde yer alan eylem ve davranışlarından, delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme hususunda kuvvetli şüphelerinin bulunması nazara alınarak tutuklanma talepli yakalama emri düzenlenmesini istedi. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, talebi kabul ederek, Öz, Kara ve Yüzgeç'in yakalanmasına karar verdi. nbsp;
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...