HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trafik canavarı mesaide: 8 ölü, 6 yaralı

Trafik canavarı mesaide: 8 ölü, 6 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Yurdun çeşitli illerinde meydana gelen kazalarda 8 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Van'dan Erciş'e giden Dursun Oruç yönetimindeki 65 DP 627 plakalı kamyonet, Erciş-Van karayolunun Aşağı Göze köyü yol ayrımında karşı yönden gelen Serkan Kaya idaresindeki Otomobille çarpıştı. Kazada, sürücülerden Oruç ile araçta bulunan amcasının oğlu Engin Oruç olay yerinde hayatını kaybetti.


Diğer araçtaki Serkan ve Enver Kaya ağır yaralandı. Erciş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar Serkan ve Enver Kaya da tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Trafik canavarı mesaide: 8 ölü, 6 yaralı


Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.


KAYSERİ'DE : 2 ÖLÜ, 3 YARALI


Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde ise otomobilin devrilmesi sonucu aynı aileden biri bebek 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. nbsp;Fadime Tosun (40) yönetimindeki otomobil, Pınarbaşı-Gürün karayolunun 49. kilometresinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Fadime Tosun olay yerinde öldü.

Trafik canavarı mesaide: 8 ölü, 6 yaralı


Yaralanan baba Lokman (44), çocukları Mustafa Kerem (10), HASAN Bera (4) ve Eslem Hatice Tosun (1), Sivas'taki hastanelere kaldırıldı. Eslem Hatice Tosun, kaldırıldığı Gürün Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trafik canavarı mesaide: 8 ölü, 6 yaralı


MALATYA'DA YOLA DüŞEN YATAKLAR CAN ALDI: nbsp;2 ÖLÜ, 3 YARALI


Kayseri'den Van'a yatak taşıyan Mehmet A. yönetimindeki tırın dorsesinde taşıdığı yataklardan birkaçı, Elazığ-Malatya karayolu Akpınar Altgeçidi yakınındaki bir üst geçide takılarak yola düştü. Bunu gören ve henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen saman yüklü iki römork taşıyan traktör yavaşladı. Bu sırada aynı istikamette seyreden Kadri Sevinç (49) yönetimindeki otomobil römorka arkadan çarptı. Otomobilde bulunan aynı aileden anne Necla (43) ve kızı Meryem Sevinç (12) olay yerinde öldü.


Yaralanan baba Kadri, kızı Nur Efşan (17) ve oğlu Muhammed Sevinç (14) ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığında götürüldü.


Tır şoförü Mehmet A. gözaltına alındı. Kazanın ardından kaçan traktör sürücüsünün bulunması için çalışma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...