Genelkurmay'dan şehit açıklaması

Genelkurmay'dan şehit açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay, Diyarbakır'da terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan personele Allah'tan rahmet, yaralı personele acil şifa diledi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2015'te saat 20.00'de bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlendikleri bölgede etkisiz hale getirmek amacıyla Jandarma Özel Harekat Timlerince başlatılan operasyona devam edildiği belirtildi.

Operasyon kapsamında, dün saat 19.30 sularında Diyarbakır'ın Hani ilçesi Gömeç köyü istikametinden yaklaşık 40-50 araçla gelen 100-150 şahsın canlı kalkan olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu grup içerisine sızan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce saat 20.55'te sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada iki kahraman personelimiz şehit olmuş ve bir kahraman personelimiz yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...