HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sarıyer'de DHKP-C operasyonu

Kaynak: AA
Sarıyer'de DHKP-C operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sarıyer'de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik özel harekat ekiplerinin desteğiyle operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sarıyer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Tespit edilen adreslere özel harekat ve çevik kuvvet polisleri ile düzenlenen operasyonda, bazı şüpheliler gözaltına alındı. Bu arada, operasyon yapılan adreslerin bulunduğu bazı sokakların girişlerinin barikatlarla kapatıldığı görüldü. Barikatlar zırhlı polis araçları ile açıldı. Söz konusu adreslerde aralamalar yapıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Sarıyer'de DHKP-C operasyonu
Sarıyer'de DHKP-C operasyonu

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...