Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK içinde infaz korkusu

PKK içinde infaz korkusu

GÜNDEM Haberleri

BİTLİS'te 16-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda 2 terörist yakalandı, bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ülkede son dönemlerde artan terör olaylarının önlenmesine yönelik Bitlis Emniyet Müdürlüğünce yoğun çalışma yürütüldüğü belirtildi.


Çalışmalar ve icra edilen operasyonlar sonucu 16-18 Ağustos tarihlerinde terör örgütü PKK/KCK mensubu 2 kişinin yakalandığı, bir teröristin de güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirilen açıklamada, "Teslim olan teröristler ifadelerinde, örgüt içinde insan onuruyla bağdaşmayan muamelelere ve davranışlara maruz kaldıklarını, aynı muameleye maruz kalan birçok örgüt mensubunun pişmanlık içinde olduğunu ancak infaz edilmekten korktuklarından dolayı örgütten ayrılmadıklarını beyan etmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...