Sadece kolları ve derisi bulunmuştu, vahşetin sırrı çözüldü!

/ Kaynak: DHA
Sadece kolları ve derisi bulunmuştu, vahşetin sırrı çözüldü!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şile'deki çöp döküm sahasında bulunan kadın cesedi parçaları üzerinde jandarma incelemesini tamamladı.

Parmak izinden yola çıkılarak yapılan tespit sonucu cesedin 35 yaşındaki Güneş Kanak adlı kadına ait olduğu belirlendi. Kanak'ın bir yakınının cesedin bulunmasından bir gün sonra Ümraniye Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Kayıp başvurusunda bulunan kişinin, Kanak'tan 11 Ağustos'tan beri haber alamadıklarını belirtiği kaydedildi.Jandarma ekiplerine geçtiğimiz 13 Ağustos'ta Şile'deki İstaç çöp döküm sahasında çalışan belediye görevlileri tarafından ceset parçaları bulunduğuna dair ihbar yapıldı. Olay yerine giden Jandarma ekipleri, çöplükleti kollar ve derinin bir kadına ait olabileceğini belirledi. Bulunan ceset parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu başkanlığına gönderildi.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ

Jandarmanın yaptığı parmak izi tespiti sonucu cesedin 35 yaşındaki Güneş Kanak adlı kadına ait olduğu belirlendi.
Kanak'ın bir yakınının cesedin bulunmasından bir gün sonra Ümraniye nbsp;Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. Kayıp başvurusunda bulunan kişinin, Kanak'tan 11 Ağustos'tan beri haber alamadıklarını belirtiği kaydedildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...