Hain saldırıyı PKK üstlendi!

Hain saldırıyı PKK üstlendi!

GÜNDEM Haberleri

Mardinli polis memuru Yakup Mete, teröristlerin çapraz ateşi sonucu şehit düşmüştü. Terör örgütü kalleş saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

15 aylık polis memuru olan Yakup Mete memleketi Mardin'de göreve başlamıştı. Ailesinin 9'ncu çocuğu olan Yakup Mete babasının maddi durumu iyi olmadığı için kardeşlerine bakıyordu.
nbsp;
Mete 2 gün önce Nusaybin'deki ailesini ziyaret gitti. Mete, saat 20.40 sularında, evin önünde PKK'lıların açtığı çapraz ateş sonucu ağır yaralandı. Silah sesi üzerine dışarıya çıkan köylüler polis memuru Mete'yi kanlar içinde buldu. 29 yaşındaki genç polis kurtarılamadı. Cenazede babasının gözyaşları herkesi ağlattı.
nbsp;
TERÖR ÖRGÜTÜ AÇIKLAMA YAPTI
nbsp;
Vahşi cinayetin ardından terör örgütü PKK saldırıyı üstlendi. Örgütten yapılan açıklamada genç polisin görevini bırakması için uyarıldığı, devam edince suikast eylemi sonucu öldürüldüğü duyuruldu. Aynı açıklamada bölgedeki bir baz istasyonunun da patlatıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...