Külliye'de ilk resepsiyon

Külliye'de ilk resepsiyon

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos resepsiyonuna ilk defa ev sahipliği yapacak.

Buket Güven ANKARA
Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki çalışmalar yetişmediği için 30 Ağustos resepsiyonu Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşık 3 bin 500 konuğu ağırladığı resepsiyon 1 saat 40 dakika sürmüştü. Erdoğan konuklarını kapıda tokalaşarak karşılamıştı. Resepsiyona devlet erkânının yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden birçok davetli katılmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkomutan olarak ev sahipliğini yapacağı resepsiyona geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kabine üyeleri, TSK'nın komuta kademesi, şehit yakınları, gaziler, akademisyenler, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, farklı spor dallarında uluslararası derece elde eden sporcular, yabancı misyon şefleri, bürokratlar, akademisyenler, gazeteci ve yazarlar ile sınıflarını temsilen çeşitli rütbelerde askerler davet edildi. 30 Ağustos resepsiyonu seçim hükümetinin de ilk resepsiyonu olacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...