Yani bakan Selami Altınok: Beklemiyordum...

Yani bakan Selami Altınok: Beklemiyordum...

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu tarafından kurulan Geçici Bakanlar Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı görevine getirilen İstanbul Emniyet Müdürü Altınok, arkadaşlarıyla vedalaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Geçici Bakanlar Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı görevine getirilen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı. Ankara'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Altınok, bir görevden başka bir göreve gittiklerini belirterek, “Bu bir bayrak yarışı” dedi. Devlete ve millete hizmet etmenin alanı olmadığını vurgulayan Altınok, “Elimden geldiğince memleketimize üstün hizmet anlayışıyla yerine getirmeye gayret edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her zaman, her mekânda görev yapmak şereftir” ifadelerini kullandı. Altınok, “Bekliyor muydunuz, sürpriz oldu mu?” sorusuna ise, “Beklemiyordum ama biz kamu görevlileri için görev beklenmez, görev tevdi edilir” karşılığını verdi. Selami Altınok, ardından görevi Sebahattin Öztürk'ten devraldı. Mesaisinin ilk gününde ise, şehit polis memuru Tanju Sakarya'nın Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...