Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitler için tören düzenlendi

/ Kaynak: AA
Şehitler için tören düzenlendi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır ve Şırnak'ta, teröristlerin saldırılarında şehit olan Ahmet Gılıç, İlker Narin ve Yılmaz Dikmen İçin Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca ekip aracına ateş açılması sonucu  şehit olan polis memurları Ahmet Gılıç ve İlker Narin ile Şırnak'ın Silopi ilçesinde polisevine düzenlenen silahlı saldırıdaşehit düşen polis memuru Yılmaz Dikmen için Diyarbakır'da tören düzenlendi


İl Emniyet Müdürlüğü bahhçesinde gerçekleştirilen törende şehitlerin öz geçmişleri okundu, dualar edildi.


Törene katılan şehit Gılıç'ın eşi ve kızını komutanlar teskin etmeye çalıştı.


İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, törende yaptığı konuşmadı, Diyarbakır ve Şırnak'ta görev yapan polislerin hain bir saldırı sonucu şehit edildiğini belirterek, şehitlerin acısını derinden hissettiklerini söyledi.


Kendi canlarından, kendi acılarından ve kendi üzüntülerinden çok aziz olan milleti düşüneceklerine dair söz verdiklerini dile getiren Taşdan, ölümü göze alarak görev yapan bir teşkilatın mensupları olarak birçok şehit verdiklerini, gerektiğinde de vermeye hazır olduklarını kaydetti.


"Giydikleri üniformaya ve şu anda üzerlerinde örtülü şanlı bayrağımıza yakışır bir şekilde görevlerini ifa eden kardeşlerimiz mertebelerin en yücelerine erişmiştir. Geride bıraktıkları aileleri bizlere emanettir. Vatanın birlik ve bütünlüğünü, milletin dirlik ve düzenini bozarak kaos ortamı için çalışan aklını ve beynini başkalarına kiralamış karanlık güçlerin ve şer odaklarının bu eylemleri bizleri asla yıldırmamış, yıldıramayacaktır da" diyen Taşdan, bu tür olayların terörle mücadelede azim ve kararlılıklarını artıracağını sözlerine ekledi.


Daha sonra şehit Dikmen'in cenazesi Kırıkkale'ye, şehit Narin'in cenazesi Kastamonu'ya, şehit Gılıç'ın cenazesi de İzmir'e uğurlandı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...