Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'ye yapılan bombalı saldırı kamerada

/ Kaynak: DHA
AK Parti'ye yapılan bombalı saldırı kamerada

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'da, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na 2 kişi tarafından düzenlenen saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde saldırganların bombayı attıktan sonra parti binasında görevli polisin silahla karşılık vermesi yer alıyor.
Geçen 28 Ağustos gecesi yüzlerini maskeyle gizleyen Şilan Çetiner ve Recep Çalışkan, demir bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı bombayla AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na saldırı düzenlemişti. Parti binasında hasara yol açan olayda Şilan Çetiner, parti binasında görevli polis memurunun açtığı ateşle bacağından yaralanarak yakalanmış, Recep Çalışkan ise Harrankapı Mezarlığı'nda gözaltına alınmıştı. Saldırganlardan yaralı Şilan Çetiner'in hastanede tedavisi sürerken, Recep Çalışkan ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


SALDIRI ANI KAMERADA
Partiye gece düzenlenen ve kimsenin bulunmadığı sırada gerçekleştirilen saldırıda can kaybı yaşanmazken, saldırganların bombayı atma anları, partinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kadın saldırganın attığı bombanın büyük bir gürültüyle patladığı ve bu sırada giriş kapısında bulunan görevli polis memurunun Şilan Çetiner'in ayağına tabancayla ateş ettiği görülüyor. Demir bilyelerin ortalığa saçıldığı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...