HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerden biri ölmemiş!

Kaynak: AA
Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerden biri ölmemiş!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Son dakika! Tunceli'deki polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda etkisiz hale getirildiği duyurulan 2 teröristten birinin ağır yaralı olduğu öğrenildi

Polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda etkisiz hale getirildiği duyurulan 2 teröristten birinin ağır yaralı olduğu belirlendi. Alınan bilgiye göre, Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine bir grup terör örgütü mensubunca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgeye gelen HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, çatışmada yaralanan teröristin hastaneye kaldırılmasına yardım etti.
Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerden biri ölmemiş!
Çatışma sırasında el bombasının patlaması sonucu ağır yaralanan terörist, milletvekili Önlü'nün yardımıyla sedyeye konuldu. Ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan teröristin ameliyata alındığı öğrenildi. Vurulan diğer teröristin olay yerinde öldüğü belirlendi.Bu arada, saldırıda hafif yaralanan bir sağlık memuru ile bir polisin de ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.
Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerden biri ölmemiş!
- Hastane çevresi güvenlik çemberine alındı

Öte yandan, saldırı sonrası şehit polis memurunun cenazesi ile aralarında bir teröristin de bulunduğu yaralıların kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi güvenlik çemberine alındı.
Hastane çevresinde çok sayıda polisin yanı sıra jandarma ekipleri de zırhlı araçlarla güvenlik tedbiri aldı.
Kent merkezinin belli noktalarında güvenlik noktaları oluşturuldu.
Tunceli'deki Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine bir grup terör örgütü mensubunca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonrası çıkan çatışmada, 1 polis şehit olmuş, olay yerinde bulunan bir vatandaş ağır yaralanmıştı.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...