Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esnaf polise saldırdı

Esnaf polise saldırdı

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de Polis merkezine yapılan saldırıda 2 PKK'lının öldürülmesinden sonra esnaftan bazı kişiler polise saldırıda bulundu.

Tunceli'de ellerinde bomba ve silahlarla şehir merkezine inen 2 PKK'lı, Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu'na saldırdı. Çatışmanın ilk kez bu kadar net kaydedildiği olayda 1 vatandaş ölürken, 1 polis de şehit düştü. 2 PKK'lı ise kameraların da canlı olarak kaydettiği anda naklen öldürüldü.Olaydan hemen sonra ise bazı kişiler "PKK halktır" diye bağırdı, bazı esnaf ise çevrede güvenliği alan sivil polise saldırdı. 'Alo, Şişşşt, Sen ne yapıyorsun' diye bağırarak polisin üzerine yürüyen yaklaşık 10 kişi polisi darp etmeye kalkarken, birinin 'silaha dikkat et' diyerek bağırdığı görüldü.
Esnaf polise saldırdı

Sivil polisin yardımına başka bir polis koştu. O esnada bir esnaf temizlik kovasını polisin üzerine fırlattı. Kova polisin kafasına isabet etti. Ardından atletli bir esnaf ise elinde kasa ile polise vurmaya geldi. Polise küfür etti.
Esnaf polise saldırdı

Tam bunlar yaşanırken Özel Harekat Polisi'nin olay yerine gelmesi ve havaya ateş açması sonrası saldırıda bulunan esnaf dağılarak, dükkanlara girdi. 
Esnaf polise saldırdı

Kimisi polisin elinden silahı almaya çalıştı, kimisi ise elinde sopayla geldi.


Kaynak : Haber7    ##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...