Şehit cenazesinde emniyet müdürü isyan etti: Hepinize lanet olsun

Şehit cenazesinde emniyet müdürü isyan etti: Hepinize lanet olsun

GÜNDEM Haberleri

Şehit cenazesine Tunceli İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'in sözleri damgasını vurdu.

Tunceli'de önceki gün karakolu basmaya kalkan teröristlerden biri öldürülmüş, 30 yaşındaki polis memuru Murat Savaş Kale şehit düşmüştü. Kale'nin cenazesi Elazığ'da düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'da defnedildi. Elazığ'daki törene Tunceli İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'in sözleri damgasını vurdu. Kalleşçe saldırıyı insan olarak sindirebilmenin mümkün olmadığını vurgulayan Şen, şunları söyledi: 

“SÜRÜNEREK GEBERECEKSİNİZ”

“Siz hainler dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz. İnsanlık dışı alçakça saldırıları düzenleyenler, hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacak. 30 yıldan fazladır bu ülkeye ihanet eden bu terör örgütünün siyasi koluna da bir çift sözüm var; şehit ailesinin daha 1 aylık olan çocuğuna ne diyeceksiniz? Hani siz barışçıydınız? Hani siz demokrattınız? Hani siz barış güvercini uçuruyordunuz, neredesiniz? Nerede olduğunuzu size söyleyeyim. Terörist cenazesindesiniz. Vurduğumuz teröristlere yardım etmek için cansiparane bize saldırıyorsunuz. Sizlere, sizin destekçilerinize ve karakolda görev yaptığımız sırada bizlere taşlı-sopalı saldırıda bulunanlara lanet olsun.” Şehit Murat Savaş Kale'nin emekli polis olan babası Beşir Kale de, geçirdiği felç nedeniyle tekerlekli sandalyeyle katıldığı törende gözyaşlarını tutamadı. 

“HAİNLERE FIRSAT VERMEYİN”

Acılı baba, kendisine başsağlığı dileyen Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'na teşekkür ederken, “Vatan sağ olsun. Bu hainlere fırsat vermeyelim. Bunlar kalleş. Benim oğlum gitti, bir daha başkasının oğlu gitmesin. Kurban olayım sizlere başka şehit verdirmeyin. Ben de 1978-80'de Zonguldak'ta görevliydim, yaralandım. Cenab-ı Allah bizi öldürmedi” ifadelerini kullandı. 
Şehit cenazesinde emniyet müdürü isyan etti: Hepinize lanet olsun
SON YETİM YUSUF NİHAT 
Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, geçirdiği felç sebebiyle törene tekerlekli sandalyeyle gelen şehit babası Beşir Kale'ye başsağlığı diledi. Cenazeye 40 günlük oğlu Yusuf Nihat ile katılan şehidin eşi Betül Kale ise, ayakta durmakta zorlandı. 





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...