Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kardeşini kaybettik oğlum'

'Kardeşini kaybettik oğlum'

GÜNDEM Haberleri

Oğlunu gören boynuna sarıldı, "Ağabeyini kaybettik oğlum" deyip gözyaşları döktü.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında Özel Harekat polisi Muzaffer Can Ersoy'un şehit olduğu haberi, Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ndeki baba evine ateş düşürdü. 
Şehitlerden 4 yıllık polis 25 yaşındaki Muzaffer Can Ersoy'un acı haberini Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde oturan ailesine yetkililer iletti. Oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkılan Ayşe ve Paşa Ersoy çifti gözyaşlarına boğuldu.  
İki yıllık evli olan şehit polis Muzaffer Can Ersoy'un eşinin de 6 aylık bebeği Zeynep'le bulunduğu Ersoy Ailesi'nin evine, yakınları haberi alır almaz akın etmeye başladı. Yakıları, Muzaffer Can Ersoy'un gönüllü olarak Özel Harekatçı olduğu belirtirken, "Bu sana hiç yakışmadı yiğidim', 'Böyle mi olacaktı yiğidim', 'Daha biz sana, sen çocuğuna doyamamıştın aslanım' diye gözyaşı döktü.


POLİS OĞLUNA KOŞTU... 
Yozgat'ta polis olan şehidin kardeşi Mustafa Ersoy da baba evine öğleden sonra geldi. Küçük oğlunun geldiğini gören baba Paşa Ersoy oturduğu yerden oğluna doğru koştu. Baba Ersoy, ''Ağabeyini kaybettik oğlum'' diyerek Mustafa Ersoy'a sarılıp ağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...