Hakkari ve Şırnak'ta hain saldırılar

Hakkari ve Şırnak'ta hain saldırılar

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı terörsitler arasında çatışma çıktı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Altınsu Köyü İncesu Mezrası'nda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada yaralana 2 asker Şemdinli Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Şemdinli'ye bağlı Altınsu Köyü'ne bağlı İncesu Mezrası kırsal kesiminde bu sabah sabah saatlerinde operasyona çıkan güvenlik güçleri bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker güvenlik önlemleri altında Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahaleleri yapılan 2 asker daha sonra helikopterle Hakkari Askeri Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Bölgedeki operasyonlar ise sürüyor.


ŞIRNAK'TA AMBULANSI TARADILAR
Şırnak Silopi'de teröristler, seyir halindeki ambulansa uzun namlulu silahla ateş etti.


Edinilen bilgiye göre, Şırnak merkez 112 Acil Servis istasyonuna ait ambulans, görev dönüşü Silopi-Cizre çevre yolunda seyir halindeyken, terör örgütü PKK mensuplarının uzun namlulu silahlı saldırısına uğradı.


Olayda ölen ve yaralanan olmazken, ambulansın sağ arka lastiği ve çamurluğuna kurşun isabet etti. Saldırının ardından güvenlik güçleri teröristlerin yaklanması için operasyon başlattı.


Kaynak: Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...