Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari Valiliği'nden Dağlıca açıklaması

Hakkari Valiliği'nden Dağlıca açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Hakkari Valiliği, Dağlıca'da yaşanan terör saldırısı ve süren operasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

Hakkari Valiliğinden, Dağlıca'daki terör saldırısının ardından bölgeye ivedi şekilde takviye kuvvet gönderildiği, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Yüksekova ilçesinde Dağlıca-Yüksekova karayolunun ulaşıma açılması amacıyla güvenlik güçlerinin yol emniyeti için mayın ve el yapımı patlayıcı araması gerçekleştirdiği, bu sırada teröristlerce yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak ettirildiği belirtildi.

İki zırhlı aracın ağır hasar gördüğü patlamada 16 kahraman askerin şehit olduğu, 6 askerin de hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaralı askerlerimizin Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavilerine devam edilmektedir. Saldırının ardından ivedi şekilde bölgeye takviye kuvvet gönderilmiş olup, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Aziz milletimizin başı sağ olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...