Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir hain saldırı haberi de Diyarbakır'dan, 1 polisimiz şehit oldu...

/ Kaynak: İHA
Bir hain saldırı haberi de Diyarbakır'dan, 1 polisimiz şehit oldu...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Silvan'da teröristler tarafından polise düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, AK Parti'li Başkanın oğlu da yaralı...

Son dakika...Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden acı haber geldi! PKK'lı teröristler tarafından polise düzenlenen saldırıda, 1 polis şehit oldu, 1 polis ve 1 sivil vatandaş yaralandı. Silvan ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması tarafından açılan hendekleri kapatmak için mahalle arasına giren zırhlı polis kepçesine roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda kepçe operatörü polis şehit oldu, bir polis memuru ile bir sivil vatandaş yaralandı. Yaralı vatandaşın eski AK Parti İlçe Başkanı İsmet Yıldız'ın oğlu Hüseyin Yıldız olduğu öğrenildi. Saldırıdan sonra çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Polisler, teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. Ara sokaklara giren polis ekipleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma ilçenin ara sokaklarında devam ediyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...